07 augustus 2008

Een natte dinsdagavond in Vosseslag...

Hoihoi,

Ondertussen is het vorige berichtje alweer een week oud, dus hoog tijd voor een nieuw verslag!

De voorbije week vooral kleinigheden gedaan en eigenlijk ook weer niets :-( Vooral veel stress gekregen en geprutst...
Wel hebben we iets nieuws toegevoegd aan deze blog: Twitter! Zo kan je steeds zien wat we op dat moment aan het doen zijn. Big Brother dus, maar wij bepalen (gelukkig) zelf wat we al dan niet in de wijde wereld verspreiden.

Maandagavond zijn we naar onze zaal (Den Hof) geweest om het menu, aantallen, hapjes, ... vast te leggen. Gelukkig zijn ze zeer flexibel! Voorlopig ziet alles er goed uit en achteraf hebben we er nog iets gegeten. Het was weer ontzettend lekker en de bediening is echt top!
Van een paar dingen zijn we echt meer dan 100% overtuigd, en het eten is daar één van.

Iemand anders waar we helemaal van overtuigd zijn, is Pieter Van Impe, onze fotograaf. In januari was hij één van de fotografen wiens site we bezochten in onze zoektocht naar een fotograaf. Ik was al verkocht bij de eerste foto, Sammy had nog een slideshow nodig om zeker te zijn van zijn kunnen, maar we konden echt niet meer terug :-) Op de trouwbeurs in Gent dan nog eens bij andere fotografen in hun albums gebladerd, eens prijs gevraagd, ... maar niemand kwam in de buurt van Pieter.
Na een bezoekje van the photographer himself, hebben we dan ook maar snel geboekt voor 13/9!
Pieter doet steeds een verlovingsshoot voor het huwelijk en dinsdag was het dan eindelijk onze beurt! We trokken naar Vosseslag (waar Sammy ontelbaar veel zomers doorbracht met meme en pepe), alwaar de eerste druppeltjes vielen toen we uitstapten :-(
Hoe nat we na 2uur waren, zien jullie ongetwijfeld als Pieter alle foto's online zet (vlak voor ons huwelijk, denken we), maar we kunnen wel al zeggen dat het echt de max was!
We hebben superveel gelachen, echt genoten van elkaar, ons gewoon heel erg geamuseerd!
Pieter bleek dan ook nog eens niet alleen 'n superfotograaf te zijn, maar ook nog 'n fijne mens :-) En blijkbaar vond ie 't ook wel leuk, aan zijn twitterposts te lezen:

just had a through the roof engagement session!!! Sammie & Annemie you guys ROCK!!!!!! 07:52 PM August 05, 2008

just got home from an after-shoot drink with tom from Fotofolio.be Damn I'm drunk! Oh yeah, Sammie & Annemie you still rock! 01:17 AM August 06, 2008

Woensdagochtend had ie dan nog een fijne verrassing in petto voor ons, want er stond al een foto gepubliceerd op z'n blog!

De shoot gisteren in Vosseslag met Sammie & Annemie was gewoonweg fantastisch ! Ik heb me on-ge-looflijk goed geammuseerd. We werden zelfs gevolgd door paparazzi !!!! (hierover later zonder twijfel meer )


Een heerlijke foto vinden we zelf...
We wachten vol spanning op de rest van de foto's!

Ziezo, ik leg nog de laatste hand aan ons menu voor volgende week. Jaja, over een week zijn we al meneer en mevrouw Vergeylen!


Dikke kus,
Annemie en Sammy


ps: Dankjewel zus Inge, mama Krista, Joke en Kristof, Julie en Josje voor jullie posts! Heel leuk!!

pps: Voor wie nieuwsgierig geworden is naar die goeie fotograaf: http://www.fotografie-vanimpe.be/blog/ (momenteel staan er zelfs foto's op van een oude bekende voor sommigen: Simon Coens (ex-speler van Maldegem en Aalter) is blijkbaar ook in het huwelijksbootje gestapt!)

2 opmerkingen:

  1. t Is inderdaad een mooie foto ! We zijn heel nieuwsgierig naar de andere! k Zal dus maar een plaatsje vrij houden aan de pas geschilderde muren in de living.
    mama van Annemie

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Liefste meneer en mevrouw ;-)

    Het is zeker een mooie foto!
    Maar gisteren (14/08) was het mooi,real, de hartkloppingen waard! een voorproefje van het grote gebeuren!!

    Mama Nadine

    BeantwoordenVerwijderen