28 juli 2008

de postbode

De voorbije dagen hebben we uitgebreid postbode gespeeld. Donderdag hebben we in Sente al een toer gedaan en zaterdag waren Kalken en Laarne aan de beurt. Gisteren zouden we dan Wetteren doen, maar Pasja de hond besliste daar anders over en verder dan 1 brievenbus zijn we dus ni geraakt...

Ook onze oudjes delen uit, de één al wat gezwinder dan de ander. Mama Krista was vol goede moed onmiddellijk op ronde gegaan, maar bleef bij haar 2de post al hangen en kwam bijgevolg op een onchristelijk uur thuis, een beetje tipsy van de wijn bij Rosette en Luc, én met een fietstas vol enveloppen :-)
Maar ook met 2 bevestigingen, dus we kunnen beginnen aan de definitieve gastenlijst! Als iedereen nu zo snel reageert, komt het helemaal goed! *hinthint*
Vrijdag gingen ze haar nie liggen hebben en is ze dus om 6u45 de rest van de enveloppen in de brievenbussen gaan steken... Als een echte facteur dus...

Ook de 2 felle fietsers uit Kalken zouden gisteren op ronde gaan, maar de Gentse Feesten en de Boondox hielden hen van hun stalen ros. Deze week zeker te spotten in Kalken, Laarne en verre omstreken!

Vrijdag hebben we Sammy's kostuum voor de burgerlijke trouw afgehaald in Antwerpen, bij Café Costume. Héél erg mooi, echt een fantastische winkel met een superconcept!
Dinsdag had ik al samen met Inge een kleedje gevonden, eindelijk. Superleuk, over een goeie 2 weken zullen we ook stralen!

Weer een beetje verderdoen, uitnodigingen ronddelen, aan onze mis werken, ...

kus

2 opmerkingen:

  1. Er werd mij gevraagd om het voorbeeld te geven en een reactie na te laten.
    Dus doe ik dat braafjes :)
    Ik kan vooral alle verhalen van sammy en annemie bevestigen, ik kan zeker bevestigen dat de zoektocht naar het perfecte kleed een helse tocht was, het zoeken naar een kostuum veeeel makkelijker ging, maar dat ze uiteindelijk er allebei heel erg mooi zullen uitzien...als ze natuurlijk gespaard blijven van ongelukken, zoals verstuikte voeten (zoals sommige anderen hebben meegemaakt ;))

    hierbij bevestig ik ook mijn aanwezigheid op het feest, dus vul de lijst maar al aan!

    gegroet!
    inge met de mooiste handtekening ter wereld, want die zullen jullie nodig hebben :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heyhey, om het goede voorbeeld van Inge te volgen posten wij ook even op jullie blog.
    We zijn echt aangenaam verrast met de invitatie en bevestigen bij deze dan ook onze aanwezigheid!
    Als Erwin zijn danspasjes onder controle krijgt wordt het ongetwijfeld een schitterende trouw ;) Succes met de laatste voorbereidingen en tot dan!

    Groetjes,
    Joke & Kristof

    BeantwoordenVerwijderen