08 september 2008

Zand, zee, regen, paraplu's en Pieter

We zaten er al een paar dagen vol spanning op te wachten, maar zaterdag verschenen ze dan:

de foto's van onze verlovingsshoot!!!

Begin augustus trokken we, samen met Pieter (onze fotograaf) richting Vosseslag, een plaatsje aan de kust waar Sammy als kleine uk en jeugdige tiener met zus, neefje, nichtje, meme en pepe op vakantie ging.
Sammy kwam uit Oostende, Annemie reed met Pieter. Wat nam zij mee? Verse kleren** voor 't geval het aan de zee toch te koud was voor een rokje, andere schoenen voor 't geval we es in 't water zouden lopen, een handdoek voor 't geval ons voetjes nat zouden zijn. En ook 2 schone, gloednieuwe parapluutjes, want je wist maar nooit...
En hupla, de auto stond nog geen 2 minuten stil of daar waren de eerste druppels al!
We hebben er ons in elk geval niet door laten doen, door de regen.
In de duinen, op het strand, langs de vloedlijn, tegen een paaltje en ... in het water! Aangezien we toch al nat waren van de regen, konden we even goed de zee induiken (al moest Sammy hiervoor toch even overtuigd worden), met mooie mooie foto's als gevolg!
We hebben ons super geamuseerd met een hele toffe fotograaf!!! Het was echt een heel leuke, spannende, fantastische ervaring!
Ook onze parapluutjes kwamen goed van pas en zijn een leuk accent in onze shoot :-)
Na de shoot kwam er een fotograaf van achter een vuilnisbak gekropen, een collega van Pieter die er in de buurt woonde en die paparrazzigewijs Pieter wou strikken: ene Tom, ook wel gekend als fotofolio. Terwijl beide heren stonden te kletsen, gekke moves maakten met hun camera :-) en de zon stilletjes door de wolken kwam piepen, omkleedden we ons.
En daarmee eindigde dan ook een heel plezante avond!
Als eerste verrassing stond de dag erna al een eerste leuke foto online, die we dan ook al op onze blog plaatsten.
Als tweede verrassing kwam een weekje later een mail van Pieter. Tom (de fotofolioman) doet normaal gezien nooit huwelijken, maar wou dit toch graag es meemaken met een huwelijksfotograaf. Dus vroeg Pieter of we 't goed zouden vinden als Tom meekomt naar ons huwelijk. Doing, uiteraard! Twee fotografen ipv één, meer foto's, meer leute én ongetwijfeld ook een zeer getalenteerd vakman. Bewijs daarvan zien jullie op http://www.fotofolio.be/ !
Voila, genoeg onsamenhangend gebrabbel, foto's nu!
Jullie kunnen ze hier in 't klein op onze blog zien, maar ook via volgend adres: http://www.fotografie-vanimpe.be/blog/annemie-sammy-verloving-engagement/

Laat gerust een post achter op onze blog of Pieters blog (net zoals onze trouwe fans Josje en Nathalie :-))!!!

Wat hebben we ondertussen nog gedaan: zeer veel stress gekregen, veel miserie met onze boekjes, verkouden geworden, chronisch slaapgebrek gekweekt, ... en een generale repetitie gedaan!
Zaterdag trouwden Elke en Bram (collega van Sammy) in het verre verre West-Vlaanderen. 's Middags zijn we naar de mis geweest in Oostduinkerke (?). Het was prachtig weer, Elke had een heel mooi kleedje aan en er werden heel wat mooie woorden gesproken en gezongen. Heel plezant, heel mooi, heel leuk, maar onze stressfactor steeg met 10 punten!
's Avonds waren we uitgenodigd voor het avondfeest in Beauvoorde. Sammy's stressfactor steeg naar ongekende hoogtes toen we even verkeerd reden :-) Al bij al arriveerden we op een deftig uur, we waren niet de laatste :-) Als cadeau gaven we met de collega's een kruiwagen vol zand én geld! Hopelijk is hun inspiratie nu op en krijgen wij enkel dat laatste ;-)
Er werd geaperitiefd en tegen 20u gingen we aan tafel. Het eten was heel lekker, het gezelschap aangenaam, maar toch, tsjingtsing, stressfactor steeg alweer. Je ziet zoveel dingen die je zelf nog moet doen, vraagt je af of datgene wat je wel al gedaan hebt niet beter kan, je vraagt je af hoe 't bij jou gaat zijn over exact 1 week, je ziet en hoort dingen die hetzelfde zullen zijn ...
We hebben ons echt geamuseerd, het was leuk, we hebben gedanst, gelachen, ... En toch was het allemaal raar en hebben we 't helemaal anders beleefd dan de anderen.
We hopen echt dat onze dag even mooi wordt, dat we er evenveel van genieten, dat we ook zo'n droomdag zullen beleven!!!
En Elke en Bram hebben al zin in ons feest... We hadden graag geruild :-D

Voila, genoeg geschreven! Er is nog immens veel werk aan de winkel, dus we schieten in actie!

Dikke kus,
Annemie en Sammy


** behalve onderbroeken en een bh...

0 reacties:

Een reactie plaatsen